TOIMINTAJÄRJESTELMÄ

Käytössämme DNV:n sertifioima toimintajärjestelmä, joka sisältää ISO 9001:n mukaisen laatujärjestelmän sekä ISO 14001:n mukaisen ympäristöjärjestelmän. Toimintajärjestelmä sertifioitiin ensimmäisen kerran 20.3.2003. Kaikki yrityksemme toiminnot, tuotteet ja palvelut ovat sisällytetty laatu- ja ympäristöjärjestelmään. Olemme varmistaneet toimitusketjumme ja käytämme ainoastaan vastuullisia toimittajia.

TOIMINTA-AJATUS (MISSIO)

Olemme asiakkaillemme enemmän kuin pelkkä toimittaja. Kutsumme tätä kumppanuudeksi. Näissä kumppanuussuhteissa annamme asiakkaillemme lisäarvoa ja kilpailuetua. Sujuvan ja laadukkaan yhteistyön lisäksi tarjoamme myös varastointi- ja kotiinkutsupalvelua sekä suunnittelu- ja kehitysapua aina protovaiheesta alkaen. Vahvuutemme on erittäin korkealaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Sen minkä lupaamme, myös pidämme. 

-Juha Saastamoinen, Sorvaamo Kivi Oy

UNELMA 2025 (VISIO)

Haluamme olla merkittävä ja haluttu kumppani tankoautomaattisorvauksessa, joka pystyy toimittamaan lisäksi pieniä osakokoonpanoja. Meidät tunnetaan ammattitaitoisena, lupaukset pitävänä ja luotettavana alihankkijana, jolta saa myös apua tuotekehityksessä ja suunnittelussa. Yhteistyö kanssamme on kaikin puolin helppoa ja sujuvaa. Alamme parasta teknologiaa käyttää ammattitaitoinen henkilöstö. Olemme kasvaneet pääasiakkaidemme rinnalla merkittäväksi alihankintayritykseksi ja työnantajaksi. Liikevaihtomme on kaksikertaistunut, samoin työntekijämäärämme. Olemme myös vakaa työnantaja, joka kohtelee kaikkia osapuolia tasapuolisesti ja yhdenvertaisesti positiivisella asenteella. -Tommi Kivi, Sorvaamo Kivi Oy

ARVOT

+ Luottamus
= Teemme sen, minkä lupaamme. Lupausten pitäminen luo pohjan hyvälle yhteistyölle.

+ Tehokkuus

= Toimimme ammattimaisesti, joustavasti, oma-aloitteellisesti ja vastuullisesti.

+ Arvostus

= Meitä arvostetaan yhteistyökumppanina ja me arvostamme omaa työtämme ja toisiamme.

+ Mukautuminen

= Olemme valmiit kasvamaan ja kehittymään asiakkaiden rinnalla.

+ Kumppanuus

= Annamme asiakkaille lisäarvoa ja kilpailuetua oman osaamisen kautta