25.10.2019.

Investointien ja kasvun vuosi

Kuluneen vuoden aikana investoimme rajusti hankkimalla 2 uutta sorvauskeskusta. Molemmat olivat merkiltään ja malliltaan samoja. Uudet Nakamura-Tome WY-150 sorvit laajentavat koneistuskapasiteettimme aina d65 mm:n tankoihin saakka. Molemmat koneet on varustettu Top Automazionen X-Files tankoautomaateilla. Koneet toimitti jälleen Insinööritoimisto Ismo Lindberg Oy.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Lindbergin kanssa ja toisaalta myös Nakamurien tarkkuuteen ja tehokkuuteen. Koneinvestointien myötä kappaleiden jälkikäsittely on vähentynyt jo noin 80 %. Sorvit ovat parhaimmillaan ajettaessa pitkiä sarjoja ja sellaista kehitystä haemme myös jatkossa”, kertoo Sorvaamo Kivi Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja omistaja Tommi Kivi.

”Pari vuotta tasaisesti yli 20%:n vuosivauhdilla jatkunut kasvu näyttäisi ainakin hetkellisesti tasaantuvan. Tästä ja konekannan lähes vuosittaisesta tehostamisesta johtuen kapasiteettia on edelleen hyvin tarjolla sekä vanhoille, että uusille asiakkaille”, jatkaa puolestaan toimitusjohtaja Juha Saastamoinen.

”Kuten historiassamme, myös tulevaisuudessa olemme valmiita kehittymään ja kasvamaan asiakkaidemme rinnalla. Samalla tarjoamme käyttöönne kaiken kokemuksemme ja osaamisemme töiden sujuvuuden ja kustannustehokkuuden parantamiseksi”.