Yritysesittely

HISTORIA

Sorvaamo Juhani Kivi Oy perustettiin vuonna 1980. Toiminta aloitettiin toiminimellä hyvin pienissä tiloissa yhden työntekijän voimin. Toiminnan laajetessa kasvoivat myös toimitilat ja yritysmuoto muuttui. Toiminimi muuttui Ky:ksi vuonna 1989 ja edelleen Oy:ksi 1996. Tällä hetkellä palveluksessamme on yhteensä 9 metallialan ammattilaista ja toimitiloja on yhteensä noin 1000 m2. Sukupolven vaihdoksen myötä nimemme lyheni muotoon Sorvaamo Kivi Oy.

TOIMIALA

Yrityksemme toimiala on ollut alusta asti metalliteollisuuden alihankinta, mutta teemme töitä myös muille teollisuuden aloille. Olemme erikoistuneet pääasiassa isoihin sarjoihin, mutta valmistamme myös pienempiä sarjoja esimerkiksi asiakkaidemme prototuotantoa varten.

Valmistamamme tuotteet ovat yleensä erilaisten koneiden ja laitteiden yksittäisosia tai pieniä kokoonpanoja. Tavallisimmat työvaiheet ovat cnc-sorvaus, centerless- tai tasohionta sekä kokoonpano. Tarvittavat lämpö- ja pintakäsittelyt ostamme tunnetuilta yhteistyökumppaneiltamme.

Tarjoamme käyttöönne:

  • vahvan kokemuksen alalta
  • nykyaikaisen konekannan luomat mahdollisuudet
  • osaavan henkilöstön potentiaalin mm. tuotekehitykseen ja jopa suoriin kustannussäästöihin

Hyvä sijainti Keski- Suomessa ja pintakäsittelyjen ammattilaiset yhteistyökumppaneina takaavat laadukkaat tuotteet ja korkeatasoiset palvelut kaikkialle Suomeen.

Tärkeimmät koneemme ovat nähtävillä "Koneet" -linkin alla.

ASIAKKAAT

Asiakaskuntamme koostuu useista kymmenistä asiakkaista, niin pienistä kuin suuristakin. Suurimpana mainittakoon mm. maatalouskoneita ja moottoreita valmistava Agco -konserni.